MOIRE CYPRUS STUDIO

Located in a peaceful suburb of Nicosia, the MOIRE Cyprus studio is the perfect location for our team to make the most of the space in its peaceful surroundings. The doubled height atrium of the studio benefits from an abundance of natural light and embraces biophilic design with copious amounts of planting.

 

The two-storey space was carefully selected to allow our team to collaborate and for future expansion, the design was developed with wellbeing at the workplace in mind. The ground floor has an open plan feel and consists of multiple fixed and flexible desk spaces, a relaxing seating area ideal for catching up with clients over a coffee, a materials library with desk space that allows our team a more hands-on approach when being creative. There is a large meeting room space and a breakout area where we often sit and have our morning staff meetings or chat over lunch.

 

The mezzanine floor is a more informal space with additional meeting areas and working spaces and is often used for our weekly team gatherings.

PROJECT FACTS & FIGURES

Location: Nicosia, Cyprus

Typology: Workplace

Area: 250

Project Status: Completed 2021

PROJECT TEAM

Client: Team MOIRE

Architects: MOIRE

MORE PROJECTS: